Η Κηδεία του Ιωνά Καρούση και η Θλίψη από την Τρομοκρατική Επίθεση στην Τζάφα

Η Κηδεία του Ιωνά Καρούση και η Θλίψη από την Τρομοκρατική Επίθεση στην Τζάφα


Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 26χρονου Έλληνα, Ιωνά Καρούση, στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο στην Πύλη του Προφήτη Δαβίδ στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Ο Ιωνάς σκοτώθηκε κατά την τρομοκρατική επίθεση στην Τζάφα. Την ίδια μέρα, θα τελεστεί επίσης επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η σύντροφος του Ιωνά Καρούση μίλησε για τη στιγμή που τον αναγνώρισε, βλέποντάς τον νεκρό σε μία φωτογραφία που απεικόνιζε την επίθεση. «Εκείνος είναι. Από τα ρούχα του το κατάλαβα, το σορτσάκι του γράφει ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, περιέγραψε τη δυσκολία που βιώνει κανείς όταν έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις, αναφέροντας ότι «σαν τηλεθεατές, ας πούμε του καναπέ, δεν μπορούμε να… δεν μας αγγίζουν τόσο, απλά τα βλέπουμε σαν νέα γιατί έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε σαν νέα. Όταν όμως μπαίνουμε στην αντίθετη όχθη, εκεί καταλαβαίνουμε ότι απλά χαλάνε σπίτια».

Σε συνέχεια της συζήτησης, θυμήθηκε και την τελευταία τους επικοινωνία, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την επίθεση: «15.30 το μεσημέρι μιλήσαμε τελευταία φορά. Πήγε γι΄ αυτήν την εργασία. Έπρεπε να κάνει tour, ουσιαστικά να γυρίσει όλες τις στάσεις του τρόλεϊ και έπρεπε να βγάλει φωτογραφία την κάθε στάση μεμονωμένα. Έτυχε στη συγκεκριμένη στάση, εκείνα τα λεπτά να γίνει αυτό».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts