Ρατσιστική Επίθεση σε Ντελιβερά μετά το Συλλαλητήριο για τον Μοχάμεντ Καμράν

Ρατσιστική Επίθεση σε Ντελιβερά μετά το Συλλαλητήριο για τον Μοχάμεντ Καμράν


Ο Μοχάμεντ Ασλάμ, ντελιβεράς, κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρία άγνωστα άτομα, με ρατσιστικά κίνητρα. Η καταγγελία δημοσιεύθηκε από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (KEΕΡΦΑ) και αναφέρεται σε ένα περιστατικό που συνέβη μετά από εκδήλωση για τον Μοχάμεντ Καμράν, άνδρα πακιστανικής καταγωγής, του οποίου η σορός βρέθηκε στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τον Ασλάμ, την 12η Οκτωβρίου, καθώς έφευγε από το συλλαλητήριο στην Πλατεία Βικτωρίας μαζί με άλλους διανομείς, δέχθηκε επίθεση κοντά στη γέφυρα Ροσινιόλ, στα Σεπόλια. Ο ίδιος περιγράφει ότι ένα λευκό αυτοκίνητο με τρία άτομα παραβίασε σήμα STOP, και όταν του επέστησε την προσοχή, οι επιβαίνοντες του επιτέθηκαν.

«Κοντά στην τράπεζα, στη διασταύρωση, τους είπα “έχεις STOP” και άρχισαν να με βρίζουν», δήλωσε. Ακολούθησαν στη διασταύρωση με τη Δυρραχίου και έκαναν ομαδική επίθεση, χτυπώντας τον επανειλημμένα στο πρόσωπο και το κεφάλι. «Χτυπούσαν σαν να ήταν μποξέρ με σιδηρογροθιές στα μάτια και το κεφάλι», σημείωσε.

Ο Μοχάμεντ Ασλάμ ανέφερε ότι οι επιτιθέμενοι φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν κοντά κουρέματα. Μάλιστα, τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που του έσπασαν το κράνος. Μετά την επίθεση, πολίτες τον βοήθησαν καλώντας το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου παρέμεινε για μία ημέρα και υποβλήθηκε σε πολλές ράμματα.

«Φώναζαν “βρωμοπακιστανέ, φύγε, πήγαινε στη χώρα σου”, “μαύρε, τι νομίζεις ότι είσαι;” Ζω 18 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι εργάτης. Αυτές τις μέρες, κάνουμε απεργία για τα δικαιώματα μας. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ζώα. Θέλω να τιμωρηθούν οι ρατσιστές που με χτύπησαν», δήλωσε τέλος ο Ασλάμ.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts