Φρικιαστική κακοποίηση αδέσποτου σκύλου στον Βόλο προκαλεί οργή και θλίψη

Φρικιαστική κακοποίηση αδέσποτου σκύλου στον Βόλο προκαλεί οργή και θλίψη


Αναστάτωση έχει προκαλέσει μια νέα κτηνωδία που σημειώθηκε στον Βόλο χθες, Πέμπτη 26/9, το πρωί. Στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, που βρίσκεται απέναντι από πάρκο και κοντά σε σχολικά συγκροτήματα, βρέθηκε κακοποιημένος ένας αδέσποτος σκύλος, μέσα σε λίμνη αίματος. Ο σκύλος φέρει πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται η εξέταση από τον κτηνίατρο για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του.

Ο Γιώργος Καλτσάς, ο κτηνίατρος που κλήθηκε να αναλάβει την περίπτωση του ζώου, περιέγραψε την κατάσταση αναφέροντας ότι δεν έχει ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο στη διάρκεια της καριέρας του. «Το χτύπημα δείχνει “γνώση” και δεν μπορεί να έχει προκαλέσει άλλο ζώο. Το ζώο βρέθηκε στην πυλωτή και δεν το έσυραν εκεί. Δέχθηκε τα χτυπήματα σε κεντρικό σημείο κοντά σε παιδική χαρά και σχολείο. Είναι σαφές ότι κάποιος είχε προγραμματίσει την επίθεση», δήλωσε στο Mega.

Οι υπεύθυνοι της κτηνιατρικής υπηρεσίας του Δήμου Βόλου κλήθηκαν το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου από το ΑΤ Βόλου να περισυλλέξουν το ζώο και τελικά ο Γιώργος Καλτσάς πήγε αυτοπροσώπως στον τόπο του συμβάντος. «Τα τραύματα υποδεικνύουν ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια με σκοπό την πρόκληση μεγάλου πόνου», δήλωσε, σημειώνοντας ότι η ώρα του περιστατικού ήταν μεταξύ 1:15 και 1:30.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι. Η κτηνωδία αυτή έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts