Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δεν προχώρησε τελικά στη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, του Γιώργου Γεννηματά και του Χάρη Καστανίδη, παρά τις σχετικές εισηγήσεις. Έστειλε, ωστόσο, αυστηρό τελεσίγραφο προς πάσα κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που συγκλήθηκε εκτάκτως μετά τη διαφοροποίηση των κ.κ. Παπανδρέου και Καστανίδη κατά την ψηφοφορία στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις συγκεντρώσεις, υπεραμύνθηκε της αυτόνομης πορείας του ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας πως η στάση των δύο βουλευτών θόλωσαν το στίγμα του κόμματος και «έριξαν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Νερό που είχα νωρίτερα κόψει με τις τοποθετήσεις μου και στους δύο».

«Αυτή η στάση αντικειμενικά εξυπηρετεί τους αντιπάλους», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. «Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας είναι να περιφρουρήσουμε τη συντεταγμένη λειτουργία μας και την ενιαία στάση όλων στις κοινές μας αποφάσεις. Χρέος δικό μου, επιπλέον εκ του ρόλου μου, είναι η τήρηση των αποφάσεων από όλους μας. Όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Πηγή: sofokleousin.gr