Ο Γκάο Γιουνλόνγκ πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιομηχανίας και Εμπορίου για ολόκληρη την Κίνα (ACFIC) παρότρυνε χθες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να διασφαλίσουν την πλήρη και υψηλής ποιότητας εργασία και να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των εργαζόμενων.

Τα σχόλια του Γκάο έγιναν στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στο Πεκίνο για την απονομή βραβείων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και σε επιχειρηματίες, για την εξαιρετική απόδοσή τους στη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τους εργαζομένους τους.

Σχολιάζοντας θετικά τον ιδιωτικό τομέα για την υποστήριξη των θέσεων εργασίας την προηγούμενη χρονιά, ο Γκάο κάλεσε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε νέες και μεγαλύτερες συνεισφορές για την πλήρη οικοδόμηση μιας μοντέρνας και σοσιαλιστικής χώρας.

Στην τηλεδιάσκεψη απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε 32 επιχειρηματίες για την αναγνώριση του ενδιαφέροντος που επέδειξαν για τους εργαζομένους τους, ενώ 32 άνθρωποι βραβεύτηκαν για τις συνεισφορές τους στις επιχειρήσεις.

Η διαδικτυακή εκδήλωση οργανώθηκε από την ACFIC, το υπουργείο Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά και την Ομοσπονδία Εμπορικών Ενώσεων για ολόκληρη την Κίνα.

πηγή: ΑΠΕ

Πηγή: sofokleousin.gr