Αίθριο γενικά καιρό πρόβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολική Υπηρεσία, όμως ις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικότερα, για την την Αττκή προβλέπεται αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν
μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία
θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες, με όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου στηνΉπειρο στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία την Ανατολική Στερεά την Εύβοια την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες κα την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα προβλεπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: sofokleousin.gr