Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι δίνουν μάχη για τη ζωή τους αφού μαχαιρώθηκαν σε νοσοκομείο στη γειτονιά Encino του Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής (3/6).

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκε σε κλήση λίγο μετά τις 3:45 μ.μ. στο Encino Hospital Medical Center στη λεωφόρο Ventura.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες, τα τρία άτομα, όλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκαν σε τοπικό κέντρο τραυμάτων και είναι σε κρίσιμη – αλλά σταθερή – κατάσταση.

Το νοσοκομείο έχει αποκλειστεί καθώς οι Αρχές πιστεύουν ότι δράστης παραμένει εντός του.

Είναι άγνωστο προς το παρόν εάν ο ύποπτος και τα θύματα του μαχαιρώματος γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Το νοσοκομείο αναγνώρισε τους τρεις τραυματίες ως έναν ιατρό και δύο νοσοκόμες του προσωπικού.

«Το έχουμε κλειδώσει. Απομονώσαμε το άτομο. Δεν έχουμε πληροφορίες ότι υπάρχει κάποιος άλλος εκεί μέσα μαζί του» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Μάικλ Μουρ.

Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει τον ύποπτο «στην περιοχή των επειγόντων περιστατικών», είπε ο Μουρ την ώρα που μια ομάδα του FBI κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί της SWAT μπήκαν στο νοσοκομείο γύρω στις 5:25 μ.μ.

Ο Νίκολας Πράντζ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες, είπε ότι η αστυνομία ζήτησε από τα συνεργεία της πυροσβεστικής να παραμείνουν στο σημείο.

Το Ιατρικό Κέντρο του Νοσοκομείου Νοσοκομείου Dignity Health Northridge, το ίδρυμα που παρέλαβε τα τρία θύματα μαχαιρώματος, ανέφερε σε δήλωση ότι και τα τρία είναι σε σταθερή κατάσταση.

Πηγή: sofokleousin.gr