Κινήσεις επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε πολλές αγορές σχεδιάζει η Intralot, μετά την επιτυχή αναδιάρθρωση των ομολογιακών δανείων της με κούρεμα και χρονική επιμήκυνση.

Εμφαση δίνεται στην αμερικανική αγορά, απ’ όπου προέρχεται τώρα το 36,4% των ετήσιων εσόδων και το 51% της λειτουργικής κερδοφορίας του ομίλου. Η εκεί θυγατρική θα διευρύνει τις δραστηριότητες της κυρίως στον τομέα του αθλητικού στοιχηματισμού.

Οι νέες αγορές στις οποίες προσανατολίζεται ο όμιλος είναι η Νέα Ζηλανδία και η Ν. Αφρική, ενώ παράλληλα θα ενισχυθεί η παρουσία του στη Μ. Βρετανία και  στη Μάλτα.

Οπως είπε χθες ο αναπληρωτής CEO της εταιρείας Χρυσόστομος Σφάτος κατά την διάρκεια ενημέρωσης των αναλυτών, η  Intralot ετοιμάζεται να συμμετάσχει  στον τέταρτο διαγωνισμό για την λοταρία της Κινήσεις επέκτασης εργασιώνΗ διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η τωρινή άδεια λήγει το 2023.

Αμεσος στόχος είναι και η ανανέωση της άδειας στην Μάλτα. Η εταιρεία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό και θα καταθέσει σχετική προσφορά στις 8 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα της διαγωνιστικής διαδικασίας θα γίνουν γνωστά στα τέλη Οκτωβρίου.

Πηγή: sofokleousin.gr