Η Intralot ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ, Intralot Inc., ανανέωσε για πέντε χρόνια το συμβόλαιό της με τη λοταρία της Πολιτείας Γουαϊόμινγκ, στην οποία θα συνεχίσει να παρέχει μέχρι τον Αύγουστο του 2029 σύστημα λειτουργικής διαχείρισης και υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών.

Από το 2014 που ξεκίνησε αυτή η συνεργασία, η Intralot στηρίζει σταθερά την πολιτειακή Λοταρία στην προσπάθεια συνεχούς ανάπτυξης των εργασιών της με διεύρυνση του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών της. Την τελευταία 5ετία η λοταρία έχει αποφέρει στην Πολιτεία Γουαϊόμινγκ καθαρά έσοδα πάνω από 25 εκατ. δολ. από δικαιώματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της λοταρίας του Γουαϊόμινγκ, Jon Clontz, δήλωσε: «Στη λοταρία του Γουαϊόμινγκ η διαδικασία επιλογής ενός τεχνολογικού παρόχου για τυχερά παιχνίδια είναι ζωτικής σημασίας και τη διαχειριζόμαστε με πλήρη υπευθυνότητα. Είναι τιμή μας να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την Intralot Inc. και συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στην αμοιβαία επωφελή, αξιόπιστη και υψηλών επιδόσεων συνεργασία μας».

«Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη και τη μακροχρόνια συνεργασία με τη Λοταρία του Γουαϊόμινγκ και προσδοκούμε στη δημιουργία περαιτέρω αξίας και ανάπτυξής της μέσω της τεχνολογίας αιχμής και της προηγμένης ποιότητας των υπηρεσιών μας», δήλωσε ο Byron Boothe, διευθύνων σύμβουλος της Intralot Inc. «Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία και στη συνεισφορά μας στη δημιουργία εσόδων για τη μεγάλη Πολιτεία του Γουαϊόμινγκ».

Πηγή: sofokleousin.gr