«Θυμίζουμε στον κ. Οικονόμου ότι όταν ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε την κοροϊδία των voucher για τους νέους, δεν το έκανε για να τους σώσει από τις ΜΕΘ, άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ευτυχώς δεν νοσούν βαριά, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να “εξαγοράσει” την οργή τους μετά τη δημοσκοπική του κατρακύλα, αφού επί έναν χρόνο τους είχε στοχοποιήσει για την πανδημία και τους είχε ξυλοκοπήσει στις πλατείες», αναφέρει σε δήλωση – απάντησή του στον κ. Οικονόμου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος.

«Εκ του αποτελέσματος δε, φάνηκε πως η κοροϊδία απέτυχε», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Ηλιόπουλος θυμίζει «πως σε αντίθεση με τότε, η χώρα πλέον θρηνεί 100 ανθρώπους τη μέρα εξαιτίας της αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη να πείσει τους πολίτες -και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους που διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο- να εμβολιαστούν, εξαιτίας της επιλογής του να μην στηρίξει το ΕΣΥ και να μην λάβει ουσιαστικά μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας».

Τέλος, «αν θέλει να βρει ποιος φάσκει και ποιος αντιφάσκει», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «αναζητήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο, που πριν δέκα μέρες ανακοινώνοντας μέτρα έλεγε ότι η υποχρεωτικότητα θα αποτύχει και σήμερα όχι μόνο την υιοθετεί, αλλά το κάνει και με χαράτσι 100 ευρώ το μήνα στη σύνταξη των ηλικιωμένων, που στην πλειοψηφία τους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα».

Πηγή: sofokleousin.gr