«Θερμή υποδοχή» επιφύλαξαν κάτοικοι και σωματεία της Ικαρίας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποίησε σήμερα (6/2) επίσκεψη στο νησί. 

Μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ικαρίας, της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων και συλλογικοτήτων  πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση δεκάδων Ικαριωτών και πορεία, ενώ όταν πέρασε η πρωθυπουργική πομπή υπήρξε έντονο γιουχάρισμα. Δείτε το video 

Συγκεντρωμένοι, προχώρησαν σε αποδοκιμασίες και μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ικαρίας (ΣΕΝΙ) τονίζει σε ανακοίνωσή του, πως «είναι προφανές πως η κυβέρνηση της ΝΔ, με την αμέριστη υποστήριξη των κυρίαρχων ΜΜΕ, προσπαθεί να συγκαλύψει με κάθε τρόπο και μέσο τα πραγματικά αίτια των πολιτικών της επιλογών, να αποπροσανατολίσει και ιδίως να τρομοκρατήσει την κοινωνία, έχοντας ως απώτερη επιδίωξη την μεταφορά του λογαριασμού της εντεινόμενης οικονομικής κρίσης στους γνωστούς παραλήπτες, δηλαδή στον σκληρά δοκιμαζόμενο για χρόνια από μνημόνια και πανδημικά κύματα ελληνικό λαό».

Από την πλευρά των εκπαιδευτικών, η ΕΛΜΕ Ικαρίας – Φούρνων, χαρακτηρίζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού ως «φιέστα εξωραϊσμού της εγκληματικής πολιτικής» της κυβέρνησης.
 

Πηγή: sofokleousin.gr