Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων επαγγελματικών οθονών με πιστοποίηση Pantone. Πρόκειται για τα μοντέλα VP2768a (27”) και VP2468a (24”),που διατίθενται με μοναδική ακρίβεια χρώματος, λειτουργίες αχρωματοψίας και USB-C.

“Η επαγγελματική σειρά οθονών VP της ViewSonic παρέχει σταθερή και ακριβή απόδοση χρωμάτων σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα”, δήλωσε ο Hasan Koçyiğit Central & Eastern Europe Director at ViewSonic. “Με απόδοση χρώματος 100% και πιστοποίηση Pantone, οι νέες οθόνες της σειράς ColorPro VP68a ανεβάζουν τον πήχη της χρωματικής απόδοσης, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς δημιουργούς, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της ροής εργασιών.”

1

Το Pantone είναι η τυπική γλώσσα για το χρώμα, που παίζει κρίσιμο ρόλο και βοηθά τους σχεδιαστές, τους παραγωγούς και τις εταιρείες να λαμβάνουν αποφάσεις καθημερινά. Η σειρά VP68a έχει επαληθευτεί και έχει ρυθμιστεί στο εργοστάσιο με μια σειρά εσωτερικών δοκιμών χρώματος, ενώ τα VP2768a και VP2468a έχουν αξιολογηθεί και από το Pantone και πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται προκειμένου να λάβουν την αντίστοιχη πιστοποίηση με την επιτυχή δοκιμή προσομοίωσης πλήρους εμβέλειας 2.161 χρωμάτων του Pantone Formula Guide.

Εκτός από την απίστευτη ακρίβεια χρώματος, οι οθόνες VP68a βοηθούν όσους έχουν αχρωματοψία, προσφέροντας δύο μοναδικές λειτουργίες: προσομοίωση και φίλτρο αχρωματοψίας. Αυτές οι λειτουργίες βοηθούν τόσο τους δημιουργούς, όσο και τους τελικούς χρήστες, επιτρέποντάς τους να δουν πώς θα εμφανιζόταν το έργο τέχνης τους σε ένα άτομο με αχρωματοψία αλλά και να βλέπουν καλύτερα τις λεπτομέρειες στην οθόνη.

2

Χάρη στη λύση καλωδίου USB-C και τις πολλές θύρες σύνδεσης, οι οθόνες VP68a μπορούν να παρέχουν γρήγορα βίντεο και ήχο, καθώς και φόρτιση ισχύος έως 90W, επιτρέποντας στους χρήστες να φορτίζουν τα laptops τους και τα smartphone τους. Η λύση ενός καλωδίου USB-C, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρήσεις και design studios, περιλαμβάνει επίσης συνδεσιμότητα Ethernet, καθιστώντας τις ενσύρματες συνδέσεις πιο αξιόπιστες , σε σχέση με εκείνες του ασύρματου δικτύου.

Πηγή: sofokleousin.gr