Σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία-ορόσημο της TeamViewer με την Mercedes-AMG Petronas F1 Team και την Mercedes-EQ Formula E Team.

Η Πενταετής συνεργασία θα ειναι βασικός πυλώνας της στρατηγικής της TeamViewer για τη δημιουργία μιας πραγματικά παγκόσμιας  μάρκας τεχνολογίας. Με τις λύσεις της TeamViewer θα γίνεται μεταφορά περιπτώσεων χρήσης από την πίστα στο βιομηχανικό περιβάλλον. Η επένδυση σε συνεργασία με τη Mercedes F1 και FE αντικατοπτρίζεται πλήρως στην πρόσφατα ενημερωμένη οδηγία EBITDA για το 2021

Η ομάδα της Formula 1 της Mercedes-AMG Petronas και η ομάδα της Mercedes-EQ Formula E είναι περήφανοι και χαρούμενοι που ανακοινώνουν από κοινού την κορυφαία παγκόσμια εταιρεία λογισμικού TeamViewer ως νέο επίσημο συνεργάτη. Η TeamViewer θα παρέχει στις ομάδες λύσεις απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και περαιτέρω τεχνολογία αιχμής για την επίτευξη μεγαλύτερης απόδοσης τα επόμενα πέντε χρόνια. Η εταιρεία λογισμικού ανοίγει νέο έδαφος ως η πρώτη μάρκα που συμφώνησε μια νέα συνεργασία με τη Mercedes στη Formula 1 και τη Formula E, συμπεριλαμβανομένης της σήμανσης τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις στολές των πιλότων. Ως ο μοναδικός κατασκευαστής που ανταγωνίζεται και στις δύο σειρές, η Mercedes είναι η μόνη εταιρία που μπορεί να προσφέρει αυτή τη συνεργασία.

Πηγή: sofokleousin.gr