Τη σημασία σύνταξης ενός σωστά δομημένου ισολογισμού για μια επιχείρηση, επισημαίνει η εταιρία συμβούλων Nepa Economic Consulting. Ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Πατήρης ένας σωστά δομημένος ισολογισμός μεταφράζεται ως «διαβατήριο ανάπτυξης» για τις επιχειρήσεις.

Σκοπός του Ισολογισμού είναι η αποτύπωση των οικονομικών μεγεθών των επιχειρήσεων, λειτουργώντας επί της ουσίας ως «διαβατήριο» χρηματοοικονομικής πληροφόρησης σε πιθανούς επενδυτές και δανειστές, όπως οι τράπεζες και τα χρηματοδοτικά funds. Αρκετοί επιχειρηματίες τείνουν να παραβλέπουν τον Ισολογισμό και δεν έχουν μια βασική κατανόηση της σύνθεσης και τη σημασίας του, αναφέρει ο κ. Πατήρης αναδεικνύοντας τη σημασία συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις στην κατεύθυνση της σύνθεσης, αποτύπωσης και κατανόησης των οικονομικών μεγεθών που εμφανίζονται σε ένα ισολογισμό, βοηθώντας τον επιχειρηματία να αποκτήσει την πλήρη εικόνα για την οικονομική ευρωστία και τις δυνατότητες της εταιρείας του.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του πενταετούς στρατηγικού τους πλάνου ανάπτυξης η Nepa Economic Consulting, ανακοίνωσε την επέκτασή του δικτύου της στη Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει ο κ. Πατήρης όραμα και στόχος της εταιρίας είναι να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις που αναδύονται για τις επιχειρήσεις, με ευέλικτες λύσεις που οδηγούν στην ανταγωνιστικότητα και στη βιωσιμότητά τους σε ένα ευμετάβλητο διεθνές περιβάλλον. Επενδύουμε διαρκώς σε τεχνογνωσία, τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. Η επέκταση του δικτύου στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το εφαλτήριο για την παρουσία της Nepa σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, πρόσθεσε.

πηγή: ΑΠΕ

Πηγή: sofokleousin.gr