Στρατηγική συμμετοχή στην CNL ΑΕΔΟΕΕ απέκτησε ο όμιλος Qualco, αποβλέποντας στη δημιουργία ισχυρού εναλλακτικού φορέα επιχειρηματικής χρηματοδότησης. H συμμετοχή αποκτήθηκε μέσω ΑΜΚ, της οποίας μεγάλο μέρος κάλυψε η Qualco

Η CNL ΑΕΔΟΕΕ  είναι διαχειρίστρια της εισηγμένης CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ, που δραστηριοποιείται στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων  και στις επενδύσεις σε ΜμΕ. Με την είσοδο της Qualco στο μετοχικό της κεφάλαιο και τη μεταξύ τους συνεργασία αποκτά τεχνολογικά εργαλεία και στήριξη για την επέκταση των εργασιών της στην ελληνική αγορά.

Υπό τη διαχείριση της CNL ΑΕΔΟΕΕ, η CNL Capital έχει πραγματοποιήσει πάνω από 100 επιτυχημένες επενδύσεις σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχοντας κομβικό ρόλο στην επιβίωση και την ανάπτυξη τους. .

Μιλώντας γι αυτή τη στρατηγική συνεργασία, ο πρόεδρος ΔΣ της CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ Πάνος Λέκκας, δήλωσε: “Με σύμμαχο την Qualco τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουμε να πολλαπλασιάσουμε τα μεγέθη μας και τη συμβολή μας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας”

Πηγή: sofokleousin.gr