Η εταιρεία MG Oils δραστηριοποιείται στην πώληση καυσίμων, λιπαντικών και μπαταριών, οχημάτων, γεωργικών – χωματουργικών μηχανημάτων και σκαφών ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές αυτών.

H εταιρεία είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για τα Ιόνια Νησιά των Q8bOils, Dynamic Kote Lubricants, Argo Lubricants και των μπαταριών MG power και MG batteries, ενώ διαθέτςι τις μπαταρίες Exide (σκαφών – αυτοκινήτων) και μπαταρίες μοτοσυκλετών PS.

”Mε την ίδρυση αποθηκών καυσίμων προχωρούμε στην διανομή καυσίμων στην Κέρκυρα και στην Αττική. Η εταιρία πρόσφατα άνοιξε τα δεύτερα γραφεία της μετά την Κέρκυρα κ στην Γλυφάδα Αττικής.

Η MG OILS οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο. Το καθαρότερο περιβάλλον αποτελεί μέλημα μας μέσα από τον ευρωπαϊκό κανονισμό διαχείρισης, λαμβάνοντας συστηματικά προληπτικά μέτρα εναντίον κάθε είδους ρύπανσης και διαχειριζόμενοι με υπερσύγχρονη υποδομή τη διακίνηση των καυσίμων μας και της διαχείρισης των λιπαντικών μας να εκμηδενίζουμε ουσιαστικά τη μόλυνση του περιβάλλοντός.

Νιώθουμε υποχρεωμένοι να διατηρούμε τη φυσική ομορφιά της χωράς μας, για αυτό και καλλιεργούμε καθημερινά το αίσθημα σεβασμού προς το περιβάλλον”, όπως ανέφερε ο CEO MG Oils, Ειρηναίος Μανέτας.

Η MG Oils αναμένει τους συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό στο περίπτερό της στην ΔΕΘ τις προσεχείς ημέρες 11-19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sofokleousin.gr