Η εγγονή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και η κόρη του Κατερίνα Τιχόνοβα ζούσαν μεταξύ Μόσχας και Μονάχου. Ο πατέρας της μικρής εγγονής και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας, Ιγκόρ Ζελένσκι, ζούσε εκεί.

Αυτό αναφέρεται σε κοινή έρευνα του ιστότοπου Vaznie istorii και του Der Spiegel, ενώ μια άλλη έρευνα με παρόμοια συμπεράσματα δημοσιεύθηκε από τους ιστότοπους «Nastoyashe Vremia, Meduza και το Κέντρο Dosie.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έρευνας, η Τιχόνοβα άρχισε να επισκέπτεται τακτικά τον Ζελένσκι αρκετές φορές το μήνα, μετά το χωρισμό της από τον σύζυγό της Κιρίλ Σαμάλοφ. Στα τέλη του 2019, η Τίχονοβα μετακόμισε στο Μόναχο με την κόρη τους, την εγγονή δηλαδή του Πούτιν, υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι.

Τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν το όνομα της εγγονής του Πούτιν, που γεννήθηκε το 2017, αλλά ισχυρίζονται ότι έχουν δει το διαβατήριό της, το οποίο δείχνει ότι είναι κόρη του Ζελένσκι και της Τιχόνοβα. Οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να αποκτήσουν τη λίστα επιβατών μιας από τις πτήσεις τσάρτερ από το Μόναχο με την οποία έφτασαν στη Μόσχα η Τίχονοβα, ο Ζελένσκι, η δίχρονη κόρη τους, μια καθηγήτρια πιάνου και δύο νταντάδες.

Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο Ζελένσκι σταμάτησε να εργάζεται για το μπαλέτο της Βαυαρίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Κρατικής Όπερας της Βαυαρίας Σερζ Ντόρνι, σε μια συνομιλία με έναν φαρσέρ που αυτοπροσδιορίστηκε ως υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας, δήλωσε τον Μάιο ότι είχε ουσιαστικά απολύσει τον Ζελένσκι επειδή αρνήθηκε να μιλήσει δημόσια κατά του πολέμου. Οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να έχουν δηλώσεις για το θέμα από την Τιχόνοβα και τον σύντροφό της.

Στην έρευνα του «Nastoyashe Vremia», του ιστότοπου Meduza και το Κέντρου «Dosie», αναφέρεται ότι η Τιχόνοβα και ο Ζελένσκι γνωρίστηκαν το 2011 όταν εκείνη άρχισε να παρακολουθεί τις παραστάσεις του στο θέατρο Στανισλάφσκι της Μόσχας. Τα δημοσιεύματα εικάζουν ότι ο χορευτής θα διευθύνει το θέατρο όπερας και μπαλέτου της προσαρτημένης Σεβαστούπολης.

Το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων υποδηλώνει ότι ο Ζελένσκι εξακολουθεί να είναι επίσημα παντρεμένος με την καθηγήτρια μπαλέτου Γιάνα Σερεμπριάκοβα και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

Εξαιτίας αυτής της πραγματικότητας, η Τιχόνοβα και ο σύντροφός της έπρεπε να προσφύγουν σε δικαστήριο της Μόσχας, για να επιβεβαιώσουν την πατρότητα της κόρης τους, μια τυπική διαδικασία στη Ρωσία για ένα παιδί που γεννιέται εκτός της ίδιας οικογένειας.
 
Πηγή : https://www.svoboda.org

Πηγή: sofokleousin.gr