Με καυστικό τρόπο ανταπάντησε ο πρώην αναπληρωτής Υγείας Π. Πολάκης στον Δήμαρχο Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη για το θέμα του κόστους των παρεμβάσεων για το “Μεγάλο Περίπατο”.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη  στο Facebook :

«Κώστα Μπακογιάννη:

Πήγες να μου «απαντήσεις» στη χθεσινή ανάρτηση!

«Μικρή λεπτομέρεια» μιλάς σε ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ και όχι σε μετανάστη εξωγήινο που προσγειώθηκε στον Υμηττό.

Από τιμές έργων και υλικών ξέρω και γνωρίζω πολύ καλύτερα από σένα και λόγω εμπειρίας και λόγω διαβάσματος.

ΠΡΩΤΟΝ

Με όλα αυτά που λες η μεταλλική ζαρντινιέρα πάνω από 200 ευρώ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!! (Βρίσκεις και με 35 ευρώ δες φωτό 2)

Για την ψευδοπιπεριά που αναρτησα χθες και φωτογραφία από κατάστημα που τα πουλάει με 40 ευρώ και εσυ την αγόρασες 350 ,δεν είδα να λες τίποτα !! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ;;;(φωτό 3)

Αυτά τα «κουλτουριάρικα» περί συντήρησης κλπ κλπ το εξηγείς λιγάκι; Τα πληρώνεις στο δεκαπλάσιο σήμερα για να μην έχεις συντήρηση μεθαύριο; Ποια, τα παγκάκια τα δέντρα η τις ζαρντινιέρες;

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως είναι υπερτιμολογημένα και παρά πολύ μάλιστα, γι αυτό ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ !!!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Ο δημόσιος χώρος σαφώς και έχει ιδεολογία !!

Αρχικά πρέπει να υπάρχει και να τον γεύεται η πλειοψηφία. Εσείς ως ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα ασχολείστε με τον ιδιωτικό χώρο και την ατομική ιδιοκτησία.

Στη συνέχεια το πως τον φτιάχνεις(και πόσο σου κοστίζει δηλαδή) και σε τι σχέδιο τον εντάσσεις έχει και ιδεολογική και πολιτική αφετηρία και σαφώς και αποτέλεσμα!! Θέλουμε δημόσιο χώρο συνεύρεσης των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων τους, χώρο αναψυχής,πολιτισμού Αθλητισμού, Ανάπτυξης των ανθρωπίνων σχέσεων της αλληλεγγύης με ήπια επιχειρηματικότητα

Η θέλουμε δημόσιο χώρο που απλά θα διευκολύνει τον «κύκλο εργασιών» των τουρ οπερέϊτορ, των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, κάνοντας το κέντρο απροσπέλαστο για τους πολίτες του λεκανοπεδίου με μόνους διαβάτες αυτούς που κουβαλούν τα λεωφορεία των ξένων τουριστών ;;

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,την κάνουμε όποτε χρειαστεί…. γιατί προφανώς και δεν έχει βρει το δρόμο της η Αθήνα με σένα….

ΥΓ. Οσο για το ποιος θέλει να κρύψει τι,δήμαρχε Αθηναίων, ρώτα το θείο ή τη μητέρα σου να σου πουν γιατί τα ΜΜΕ που σας λιβανίζουν δεν έπαιξαν καθόλου:

-τη μίζα 2,6 σε Παπασταύρου που χρηματοδότησε τις εκλογές του 15 το Σαμαρά,

-την είδηση πως ο άντρας της Ράικου συνταγογράφησε σε ανύπαρκτους ασθενείς 1,7 εκατομ ευρώ φάρμακα της Νοβάρτις

-την είδηση πως η μητρική Νοβάρτις πλήρωσε 310 εκατομμύρια στην Αμερική παραδεχόμενη πως η Νοβάρτις Ελλάς διέφθειρε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ στην Ελλάδα το 2012-15 για να τιμολογήσουν τα φάρμακα της με τρόπο που μας καταλήστεψε ως κράτος!!!

Ρώτησε τους Δήμαρχε ,γιατί μπορεί λόγω ηλικίας να μην έχεις ασχοληθεί και να μην ξέρεις απ αυτά…. Ειδικά η μητέρα σου που κάποτε ω «Δημοκρατική Συμμαχία» κατέθετε και επίκαιρη ερώτηση για τη διαφθορά στην Υγεία ξέρει να σου πει ποιος θέλει να κρύψει και τι… ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!»

Πηγή: sofokleousin.gr