Επαγγελματική κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών θα προσφέρει η Intralot, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος Intralot Academy.

Η Ακαδημία θα παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτική εμπειρία, καλλιεργώντας παράλληλα στοχευμένες δεξιότητες.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν στη διάθεσή τους ένα σύνολο εργαλείων, πρόσβαση σε διαδραστικά demo περιβάλλοντα και θα παρακολουθούν μαθήματα υπό μορφή παιχνιδιών.

Επιπλέον, ανάλογα με το αντικείμενο εργασίας τους, θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το δικό τους εκπαιδευτικό πλάνο ανάπτυξης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, κάθε συμμετέχων θα λάβει πιστοποιητικό γνώσεων για το προσφερόμενο πρόγραμμα της INTRALOT.

«Για να το επιτύχουμε αυτό, δημιουργούμε ολιστικές προσεγγίσεις που συνδυάζουν την καινοτόμα τεχνολογία μας με τους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες μας», δήλωσε ο Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.

Ο Ιωάννης Μανιαδάκης, Chief Services Officer του Ομίλου, δήλωσε: «Μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών κατάρτισης, στοχεύουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές μάθησης».

Πηγή: sofokleousin.gr