Η Dubai Harbour Marina, μέλος της D-Marin υποδέχτηκε την Gulf Craft, την εταιρεία κατασκευής γιoτ με έδρα τα Εμιράτα ως την πρώτη εταιρεία που θα απολαύσει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις της μαρίνας, προτού ανοίξει πλήρως για το κοινό.

Το Majesty 120 των τριών καταστρωμάτων και το Oryx 379 νέας γενιάς έπλευσαν στη Dubai Harbour Marina και έγιναν επισήμως τα πρώτα σκάφη που εισήλθαν σε αυτήν.

Η Dubai Harbour Marina είναι πλέον η πιο εξελιγμένη μαρίνα στη Μέση Ανατολή, παρέχοντας 1.100 θέσεις ελλιμενισμού – το μεγαλύτερο σύμπλεγμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ελλιμενισμού στον κόσμο – οι οποίες θα ανοίξουν σε δύο χρονικές φάσεις για γιοτ με μήκος έως 160 μέτρα. Λειτουργώντας στην καρδιά του Ντουμπάι υπό τη διαχείριση του ομίλου πολυτελών μαρίνων D-Marin, στη ζωντανή περιοχή ανάμεσα στο Bluewaters Island και το Palm Jumeirah, η Dubai Harbour Marina αποτελεί για τα σκάφη έναν κόμβο με διεθνές μείγμα πολυτελών εστιατορίων, crew club παγκοσμίου επιπέδου, ποικιλία καταστημάτων λιανικής πώλησης, ανεξάρτητες αντλίες καυσίμων, εγκαταστάσεις πληρωμάτων, ελικοδρόμιο, πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία κατασκευασμένα σε μια περιοχή άνω των 1.800 στρεμμάτων.

Πηγή: sofokleousin.gr