Η Fischer, πάντα πιστή στις αξίες της και γνωστή ως η πιο σινεφίλ μπίρα, λάτρης της 7ης τέχνης, αλλά και της υψηλής γαστρονομίας, ενώνει τις δυνάμεις της, με το Stellar Gastro Cinema.

Συγκεκριμένα, το μενού του Stellar Gastro Cinema, αλλά και η χαρακτηριστική γεύση της Fischer, της Premium Pilsener μπίρας, απογειώνουν γευστικά τις βραδιές μας δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες.

Η συνεργασία της Fischer με το Stellar Gastro Cinema είναι γεγονός! Αυτή τη φορά, η Fischer επέλεξε να συνδυάσει το σινεμά και τις καλές ταινίες, με το γευστικό και προσεγμένο φαγητό, δίνοντας ραντεβού στην ταράτσα του Τ16.

Η συνάντηση αυτή είναι ιδανική, καθώς το Stellar Gastro Cinema συνδυάζει τους δυο πυλώνες στους οποίους η Fischer αγαπά να υπάρχει ανάμεσα τους, το σινεμά και το φαγητό, προσφέροντας στο κοινό μία Premium εμπειρία. Το Stellar Gastro Cinema, ξεκίνησε την λειτουργία του από το 2020. Φέτος, οι μοναδικές γευστικές και ψυχαγωγικές βραδιές στο κέντρο της Αθήνας, μας περιμένουν για να τις γνωρίσουμε παρέα με μια ταινία και φυσικά με παγωμένη Fischer. 

Το concept του Stellar Gastro Cinema παντρεύει με έναν μοναδικό τρόπο το φαγητό με τις ταινίες, δημιουργώντας άκρως θεματικές εβδομάδες.  Πιο συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα η παρέλαση αστέρων από την μεγάλη οθόνη, πραγματοποιείται συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου θεματικού street food menu 5 πιάτων, το οποίο επιμελούνται κορυφαίοι σεφ και  ανανεώνεται με έμπνευση από το άρωμα της χώρας των ταινιών που συνοδεύει. 

Το γευστικό κινηματογραφικό ταξίδι σε διάφορες χώρες του κόσμου, παρέα με την πιο σινεφίλ μπίρας λαμβάνουν χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη ταράτσα της T16, με θέα τον έναστρό Αττικό ουρανό, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ καθισμάτων.

Κάντε ένα γευστικό ταξίδι ανακαλύπτοντας τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, μαζί με την απολαυστική συντροφιά μίας παγωμένης Fischer!

Πηγή: sofokleousin.gr