Στιγμές φρίκης βίωνε η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, το 16ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της.

Ο 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Αναφερόμενος στον δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, ο πατέρας της 29χρονης είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.  «Μας έλεγε ψέματα, έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο. ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο».

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί».

«Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Σχετικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».

Πηγή: sofokleousin.gr