«Η μοναδική έκκληση που έχω να κάνει είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, να υπάρξει ψυχραιμία και να μας απασχολήσει ότι μας απασχολεί πάντα σε ένα έγκλημα: να βρεθεί ο ένοχος – που εδώ έχει βρεθεί – και να έρθει η τιμωρία», δήλωσε ο συνήγορος του πιλότου στις 7 το πρωί του Σαββάτου όταν τον επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

«Έρχομαι τόσο πρωί για να αποφύγω τις κάμερες, για να του πάω ορισμένα στοιχεία για να μελετήσει και στις 12:00 θα έρθουμε με τον συνάδελφο μου για να τον δούμε», είπε μιλώντας στον Ant1.

Σε ό,τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, απέφυγε να απαντήσει, επικαλούμενος ότι «είμαστε στην περίεργη θέση να ξέρετε (σημ: οι δημοσιογράφοι) περισσότερα για την δικογραφία παρά εμείς. Πήραμε πολύ αργά την δικογραφία».

Επίσης, ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν πρόσθεσε ότι ο 32χρονος «χθες δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση»

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος αργά το απόγευμα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, από όπου ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, προκαλούν ανατριχίλα.

Πηγή: sofokleousin.gr