Στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη λήξη της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, απάντησε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, για την πρόσληψη της θετής κόρης του στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η κόρη μου έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο. Υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους πολιτική συναλλαγή».

Όπως ξέρετε, έχω αρμοδιότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Για παράδειγμα, έχω αρμοδιότητα σε όλα τα super market. Μπορεί να προσληφθεί η κόρη μου σε super market. Για εσάς όχι; Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία; Πάλι όχι. Δηλαδή, το παιδί μου δεν μπορεί να δουλέψει πουθενά στον ιδιωτικό τομέα. Μήπως μπορεί στο Δημόσιο; Πάλι όχι. Μήπως στο εξωτερικό. Ούτε και εκεί, καθώς είδαμε την κριτική σας για τα παιδιά του πρωθυπουργού. Άρα, τα παιδιά μου δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά» είπε, και πρόσθεσε πως ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνει κανείς απ’ έξω.

«Είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα, που κάνει τη δική της ζωή. Μην πυροβολείτε τα νέα παιδιά, ακόμα και αν είναι παιδιά των πολιτικών» κατέληξε.

Πηγή: sofokleousin.gr