“Βολές” κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.

Απευθυνόμενος στον κ. Σωκράτη Φάμελλο ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της ΔΕΗ, είπε: “Το έχεις ξεχάσει κύριε Φάμελλε ότι με τη δική σου προσωπική υπογραφή, για να μην το παίζει και καμπόσος, προβλέψατε να πουληθεί το 17% της ΔΕΗ για να πάει στο χρέος. Απόφαση ΚΥΣΟΙΠ Φεβρουαρίου 19. Ήσουν μέλος του Υπουργικού κύριε και εσύ. Είχες υπογράψει και εσύ να πουληθεί το 17% και να πάει στο δημόσιο χρέος. Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα για τη ΔΕΗ κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο κ. Φάμελλος απάντησε ότι δεν προχώρησε και ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: ”Ψέματα υπογράφατε δηλαδή; Ψέματα υπογράφατε στην Ευρώπη. Αλλά τέτοιοι ψεύτες που είστε , ψέματα θα υπογράφατε. Απατεώνες κανονικοί. Παίρνει ο Φάμελλος σβάρνα τα κανάλια και λέει για τη ΔΕΗ και έχει υπογράψει να πουληθεί η ΔΕΗ”

“Θα μας απειλήσετε τώρα με ειδικό δικαστήριο για τη ΔΕΗ; Εμείς έπρεπε να σας κάνουμε ειδικό δικαστήριο για τη ΔΕΗ, αυτή είναι η αλήθεια, που την παραλάβαμε στα μαύρα της τα χάλια”, κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πηγή: sofokleousin.gr