Χωρίς ακόμα και τα όποια ψήγματα ψυχραιμίας διέθετε εμφανίζεται τελευταία στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά την κόντρα στον αέρα του MEGA με την Ράνια Τζίμα, ο υπουργός Ανάπτυξης σήμερα (21/11) τα έβαλε με τον Κωστή Πλάντζο, συμπαρουσιαστή της Φαίης Μαυραγάνη, ο οποίος από την πρωινή εκπομπή του OPEN …τόλμησε να προσπαθήσει να αρθρώσει ερώτηση για την πορεία των επενδύσεων στη χώρα μας. 

Με το που ψέλλισε τις λέξεις επενδύσεις, ανάπτυξη και Ελληνικό ο οικονομικός συντάκτης, ο οποίος ασφαλώς δεν ανήκει στο αντικυβερνητικό στρατόπεδο, δέχθηκε επίθεση σε υψηλούς τόνους από τον υπουργό, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον εγκάλεσε, θεωρώντας ότι δεν έχει δικαίωμα ούτε να αφήνει υπόνοιες για τον …επενδυτικό οργασμό. 

Ακολούθησε λογύδριο του Α. Γεωργιάδη για την …κοσμογονία επενδύσεων (σ.σ. όλες στα λόγια) με κορύφωση την κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, που σύμφωνα με τον υπουργό θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2023. 

Πάντως, με αυτές τις εκρήξεις κατά δημοσιογράφων -ενδείξεις μεγάλης αγωνίας αν όχι πανικού- επιβεβαιώνονται οι …κακές γλώσσες, που θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να έχει στείλει τροχιοδεικτικά μηνύματα δυσαρέσκειας στον υπουργό Ανάπτυξης εν όψει του επικείμενου ανασχηματισμού. 

Πηγή: sofokleousin.gr