Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Τομέα Εθελοντισμού του Κινήματος Αλλαγής, για δημιουργία βιβλιοθηκών στα νοσοκομεία, η πρόεδρός του, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε σήμερα την Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Μόλις τελείωσε η επίσκεψη, η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι «ο μεγάλος κεντρικός μας στόχος παραμένει πάντα η υλοποίηση της πρότασης μας για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και την αναγνώριση του τεράστιου ρόλου των ανθρώπων του Εθνικού Συστήματος Υγείας». Πρόσθεσε ότι ο ρόλος του ΕΣΥ αναγνωρίστηκε από όλους μας, ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο της πανδημίας. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα, με τη συνεχή επιμονή του Κινήματος Αλλαγής να το αναγνωρίσει έμπρακτα και η ελληνική κυβέρνηση.

Αναφορικά με τη πρωτοβουλία για τη δημιουργία βιβλιοθηκών στα δημόσια νοσοκομεία, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως έχουν συγκεντρωθεί ήδη 5.000 βιβλία για την αρχή.

«Σήμερα, βρεθήκαμε στην υγειονομική περιφέρεια για να τα παραδώσουμε, έτσι ώστε να δοθούν για τις ανάγκες των νοσοκομείων της Αττικής. Περιμένουμε τις πρωτοβουλίες τους και είμαστε αισιόδοξοι ότι πολύ σύντομα θα εγκαινιάσουμε μαζί την πρώτη δημόσια βιβλιοθήκη, μέσα στα δημόσια νοσοκομεία» σημείωσε και ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, η Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα, γραμματέας του Τομέα Εθελοντισμού και ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου.

Πηγή: sofokleousin.gr