Εντυπωσιακές οικονομικές επιδόσεις επέτυχε κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο ο όμιλος της εισηγμένης εταιρείας πληροφορικής Epsilon Net, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της διοίκησης της  για διατήρηση και επιτάχυνση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, με ετήσια αύξηση του κύκολου εργασιών τουλάχιστον 50% στην τρέχουσα χρήση.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκα κατά  75% στο πρώτο, υπερβαίνοντας κατά πολύ τις προβλέψεις και τους στόχους του ομίλου. Θετικές ήταν οι επιδόσεις σε όλους τους τομείς όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος.

Σε ανακοίνωση της η Epsilon Net. αναφέρει ότι με εργαλεία τα ισχυρά αποτελέσματα και την οικονομική ρευστότητα, συνεχίζει την υλοποίηση αναπτυξιακών σχεδίων και του επενδυτικό της προγράμματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα επισημαίνει ότι ο διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός Great Place to Work την συμπεριέλαβε για 8η συνεχή χρονιά στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η νέα διάκριση έχει εξαιρετική αξία, αφού ήρθε ως επιστέγασμα μιας ιδιαίτερα σημαντικής χρονιάς για τον Όμιλο, κατά την οποία οι σημαντικές εξαγορές και η συνεχής ανάπτυξη τον έφεραν στην πρώτη θέση του κλάδου Business Software στην Ελλάδα, με πάνω από 1000 καταρτισμένα στελέχη.

Η ανάδειξη της αξίας του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποτελεί και για το 2022, τη βάση για την επίτευξη όλων των στρατηγικών στόχων της διοίκησης και αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας για την πρωταγωνιστική θέση του Ομίλου στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ιδιωτικού τομέα της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος αναμένεται να επιταχυνθεί περαιτέρω το 2022 και το 2023, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: sofokleousin.gr