Την υπογραφή συμφωνητικού για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της εταιρείας Hoteliga International sp.Zo.o με έδρα την Πολωνία ανακοίνωσε η Epsilon Νet.

Το συμφωνητικό μεταβίβασης που υπογράφηκε με την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Πολωνίας εταιρία AILLERON SA προβλέπει τίμημα 150.000 ευρώ για την εξαγορά του 51% των μετοχών που κατείχε η εν λόγω εταιρεία στη Hoteliga International sp.Zo.o.

Η Hotelinga International είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη boutique εταιρία πληροφορικής σε web περιβάλλον. Δραστηριοποιείται στην αγορά του hospitality software, pms, paperless hotel systems και travel technology που αλλάζει και εξελίσσεται ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο ενώ ήδη λειτουργεί σε σημαντικό αριθμό καταλυμάτων στην Ελλάδα και ακόμη είκοσι χώρες στο εξωτερικό, με έμφαση στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ολοκληρωμένη διαχείριση & συνδεσιμότητα όλων των συστημάτων της Hoteliga με άλλα κανάλια της τουριστικής βιομηχανίας, δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον και προσδοκίες ανάπτυξης. Η τεχνολογική πλατφόρμα της Hoteliga International σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με την πλατφόρμα της Epsilon Net “Pylon” και την βαθιά γνώση των στελεχών της στο χώρο του τουρισμού αλλά και των λογιστικών συστημάτων, θα ενισχύσει τη γκάμα τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει η Epsilon Net ΑΕ στις επιχειρήσεις και θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών της. Επιπλέον θα αποτελέσει μοχλό εξωστρέφειας της εταιρίας και ανάπτυξης σε αγορές του εξωτερικού ενισχύοντας περαιτέρω τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Ομίλου.

Η εξαγορά της Hoteliga από την Epsilon Net επιβεβαιώνει την δέσμευση του ομίλου για ενίσχυση της παρουσίας του σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται με απώτερο στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τεχνολογίας στην Ελλάδα & στο εξωτερικό.

Πηγή: sofokleousin.gr