Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνει σε επιπλήξεις και συστάσεις για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης του κορονοϊού και ειδικά όσον αφορά στα τεστ αντισωμάτων, μετά και την αύξηση των κρουσμάτων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Τσιόδρα και λοιποί της Επιστημονικής επιτροπής και εκεί στον ΕΟΔΥ του Αρκουμανέα ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ;;;;

-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων για τον πληθυσμό εντός της χώρας για να πάρει πιο γρήγορα μπροστά η οικονομία σε περιοχές που δεν υπήρχε κρούσμα…

-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ή τεστ pcr για το rna του ιού για τους τουρίστες- επισκέπτες από χώρες που ενδημεί ακόμα ο ιός, στις πύλες εισόδου ……

Εσείς κάνατε σχέδια επι χάρτου και ντιλ με τις φαρμακευτικές ,αποκλείοντας από τη χρήση ως «αναξιόπιστα» τεστ που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες . Εσείς τα είχατε ΟΛΑ έτοιμα και καλά με μηχανήματα Pcr και κλιμάκια από τον ΕΟΔΥ με τις κινητες μοναδες (αλήθεια τι κάνουν αυτά τα παιδιά )και τώρα με το πρώτο μπαμ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ και τρεχάτε ποδαράκια μου !! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,μας βοηθάει το κλίμα της χώρας, ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ !!!!

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ, ΟΡΙΣΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ για να αποκλεισθεί η διασπορά από τους τουρίστες-επισκέπτες ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΥΓ ααα να μην το ξεχάσω …και που είστε σε λογικές τιμές οι Προμηθειες ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ…”.

polakis

Πηγή: sofokleousin.gr