Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Blue Hospitality ο Γεώργιος Παπάζογλου

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Blue Hospitality ο Γεώργιος Παπάζογλου


Ο Όμιλος Attica προχωρά με στρατηγικές κινήσεις στον τομέα της φιλοξενίας, ανακοινώνοντας την ανάληψη της διευθυντικής θέσης στην Attica Blue Hospitality από τον κ. Γεώργιο Παπάζογλου. Η εταιρεία τοποθετείται δυναμικά στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσω της θυγατρικής της, όπου έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά επενδύσεων για την απόκτηση και ανακαίνιση τριών ξενοδοχείων, δύο στη Νάξο και ενός στην Τήνο. Με αυτές τις ενέργειες, η συνολική δυναμική του Ομίλου φτάνει τα 300 δωμάτια.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη ενός σημαντικού αριθμού δωματίων σε προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, ο Όμιλος επιδιώκει τη δημιουργία συνεργειών που θα προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες. Αυτή η στρατηγική συνεισφέρει και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Ο κ. Παπάζογλου, μέλος της European Hotel Managers Association (EHMA), διαθέτει εκτενή εμπειρία στη διαχείριση και ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχείων και θέρετρων. Είναι επίσης κάτοχος Bachelor στη Διοίκηση Ξενοδοχείων από το Les Roches Global Hospitality Education στην Ελβετία.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts