“Η σύλληψη τριών τούρκων με (πλαστά) έγγραφα τουρκικών αρχών ασφαλείας και ευρύ δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας, επιβεβαιώνει τον μέγιστο εθνικό κίνδυνο που συνιστά η παράνομη μετανάστευση”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, το κόμμα της αντιπολίτευσης σημειώνει: “Είναι προφανές ότι πρόκειται για δίκτυο τούρκων πρακτόρων που δραστηριοποιείται στην καρδιά της πρωτεύουσας, προμηθεύοντας με πλαστά έγγραφα πλήθος παράνομων μεταναστών, πολλοί εκ των οποίων ενδέχεται να ανήκουν σε ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση κάνει λόγο για «καλό κλίμα» με την Τουρκία, οι τούρκοι δημιουργούν πυρήνες απειλής κατά της εθνικής μας ασφαλείας. Πρόκειται για μία επιθετική ενέργεια κατά της πατρίδας μας, η οποία δεν μπορεί να ξεπλυθεί με τον μανδύα της «παράνομης διακίνησης μεταναστών».

Η Τουρκία παραμένει η υπ’ αριθμόν 1 απειλή όχι μόνον για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Οποιαδήποτε προσπάθεια εξωραϊσμού της από την κυβέρνηση, συνιστά ολέθριο εθνικό ολίσθημα”, καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: sofokleousin.gr