“Ο Έλληνας ΥΠΕΞ με τις δηλώσεις του ομολογεί ότι η ΝΔ εγκατέλειψε τα νότια σύνορα μας στο έλεος Τούρκων και Ισλαμιστών, επειδή δεν διέθεσε όπλα, στρατό και χρήμα!”, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Λύση, σε ανακοίνωση της.

Παράλληλα, σημειώνει: “Η δήλωση του ότι «είναι μικρές οι δυνατότητές μας σε σχέση με τους άλλους αφού θέλουμε χωρίς χρήματα και χωρίς στρατό να έχουμε επιρροή να εμποδίσουμε την επέκταση των συμβατικών κατανοήσεων με την Τουρκία» συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας.

Αυτό, διότι την ίδια στιγμή η Ελλάδα έχει στείλει οπλικά συστήματα και πυρομαχικά μεγάλης αξίας στην Ουκρανία, μία ενέργεια που η Ελληνική Λύση κατήγγειλε ως «εγκληματική για τα ελληνικά συμφέροντα». Δεν ενίσχυσε όμως τους φυσικούς μας συμμάχους στη Λιβύη, αγνοώντας τις εκκλήσεις του στρατάρχη Χαφτάρ.

Ο κ. Νίκος Δένδιας με τις δηλώσεις του δικαιώνει πλήρως τις θέσεις και τις προτάσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος από το 2019 έκανε έκκληση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον ΥΠΕΞ να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις δυνάμεις του Χαφτάρ για να διασφαλίσουν τα νότια σύνορα της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα «μικραίνει» από μικροπολιτική «μικρών πολιτικών» που δεν αξίζουν στους Έλληνες”, καταληγει η Ελληνική Λύση..

Πηγή: sofokleousin.gr