“Η απόφαση της εταιρίας Total Energies να αποχωρήσει από τα τεμάχια «Δυτική Κρήτη» και «Νοτιοδυτική Κρήτη», λίγο μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί επιτάχυνσης των εξορύξεων, καταδεικνύει την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης. Ακόμα και στο εθνικής σημασίας θέμα της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, η επικίνδυνη ΝΔ καταφεύγει στην επικοινωνιακή εξαπάτηση για να κερδίσει λίγες εβδομάδες ανοχής από τους πολίτες”, υπογραμμίζει, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σημειώνει: “Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις για την επίδειξη χλιδής και πλούτου από τα διορισμένα «Golden Boys» της ΝΔ στον τομέα της ενέργειας, την ώρα που οι Έλληνες καταληστεύονται από τις αυξήσεις στο ρεύμα, γεννούν σοβαρότατα ερωτήματα.

«Διορισμένοι», «καρτέλ» και «ολιγάρχες» που θησαυρίζουν επάνω στην καταστροφή νοικοκυριών και επιχειρήσεων, πρέπει να γνωρίζουν ότι μόλις η Ελληνική Λύση αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, θα κληθούν να επιστρέψουν τα κλεμμένα και να λογοδοτήσουν”, καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: sofokleousin.gr