Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραίτησή του από το ΔΣ της Ελλάκτωρ υπέβαλε ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης. Οι λόγοι της παραίτησής του δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ πληροφορίες στην αγορά φέρουν τον Δ. Καλλιτσάντση δυσαρεστημένο από τους χειρισμούς του αδερφού του, Σάκη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, παραιτήσεις έχουν υποβάλει ο Μιχαήλ Κατούνας και Τάκης Δουμάνογλου, ο οποίος εκπροσωπούσε το fund Farallon.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν την κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, στις 7 Ιανουαρίου, κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις τόσο για την αλλαγή της διοίκησης όσο και για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Από τη μεριά της η ολλανδική Reggeborgh γνωστοποίησε χθες την αύξηση της άμεσης συμμετοχής της στην Ελλάκτωρ στο 14,1761% μετά τις μεταβολές που έλαβαν χώρα στις 18 και 23 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ σε περίπτωση άσκησης των δικαιωμάτων προαίρεσης το ποσοστό θα ανέλθει στο 26,7218%, εξέλιξη που θα έχει ιδιαίτερη σημασία ενόψει της Συνέλευσης της 7ης Ιανουαρίου.

Πηγή: sofokleousin.gr