Τροχαίο δυστύχημα με θύματα παράτυπους μετανάστες στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου Ευγενικού

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα παράτυπους μετανάστες στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου Ευγενικού


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/9, περίπου στις 8:00, στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου – Ευγενικού, κοντά στο χωριό Μάνη. Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν έξι παράτυποι μετανάστες, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ 20-25 χρόνων και συριακής καταγωγής, προσπαθώντας να αποφύγει περιπολικό της αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Από το τροχαίο δυστύχημα μία νεαρή γυναίκα, επιβάτης του οχήματος, έχασε τη ζωή της. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού που φέρεται να ήταν διακινητής, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για ιατρική βοήθεια. Δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι δύο εξ αυτών είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τον έναν να φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, γεγονός που οδήγησε στη σχετική απόφαση να διακομιστούν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και ένα 5χρονο παιδάκι, το οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, μαζί με τους άλλους δύο τραυματίες.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts