Τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη με τραυματισμό δασκάλου κατά τη διάρκεια εκδρομής μαθητών

Τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη με τραυματισμό δασκάλου κατά τη διάρκεια εκδρομής μαθητών


Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στην Κρήτη. Μια μηχανή, ενώ έκανε προσπέραση σε κλούβα, παρέσυρε έναν δάσκαλο που συνόδευε παιδιά δημοτικού έξω από την Πολεμική Αεροπορία Τυμπακίου. Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αποκαλύπτει την ένταση της σύγκρουσης.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, διακρίνεται η μηχανή να προσπερνά τη κλούβα από τη δεξιά πλευρά χωρίς καλή ορατότητα, με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω στον 26χρονο δάσκαλο, ο οποίος συνοδευόταν από παιδιά τρίτης δημοτικού στην εκδρομή. Ο δάσκαλος παρασύρθηκε από τη μηχανή και τραυματίστηκε σοβαρά. Παράλληλα, ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πέφτει στο οδόστρωμα μετά τη σύγκρουση, έχοντας αποφύγει στο τσακ να βρεθεί κάτω από τις ρόδες διερχόμενου οχήματος.

Ο 26χρονος δάσκαλος διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με ελαφριά τραύματα και ακολούθως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, όπως απαιτεί το ιατρικό πρωτόκολλο. Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, παρότι ενημερώθηκαν για το συμβάν, έως τώρα δεν έχει εκφραστεί πρόθεση να κινηθούν νομικά κατά του οδηγού της μηχανής.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts