Τροχαίο ατύχημα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με σοβαρούς τραυματισμούς και εγκατάλειψη του δράστη

Τροχαίο ατύχημα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης με σοβαρούς τραυματισμούς και εγκατάλειψη του δράστη


Βίντεο που απαθανατίζει το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά μετά τις 20:00 της Πέμπτης, έχει δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το Mega, μια μηχανή παρέσυρε έναν 27χρονο άνδρα, που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, εκσφενδονίζοντάς τον αρκετά μέτρα μακριά, με τον οδηγό της μηχανής να τον εγκαταλείπει.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια, έπειτα από κλήση αυτόπτων μαρτύρων στο ΕΚΑΒ. Ο πατέρας του, μιλώντας στο Live News, ανέφερε ότι ο γιος του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. «Το παιδί έκανε μία επέμβαση στο καλάμι, του έβαλαν βίδες εκεί πέρα, αν εξαιρέσουμε τα πρηξίματα στο κεφάλι, έχει πολλαπλά χτυπήματα. Ήρθε από την Ολλανδία για επίσκεψη, αλλά την ώρα που πέρασε τον δρόμο, μία μηχανή με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι, μετά την πρόσκρουση, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και κατέληξε να πέσει λίγα μέτρα παρακάτω. Ήταν μια μεγάλη μηχανή και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άτομα τη σήκωσαν και διέφυγαν. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του αναβάτη της μηχανής.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts