Τραγωδία στον δρόμο Λαμίας Δομοκού με θύμα 45χρονο γιατρό

Τραγωδία στον δρόμο Λαμίας Δομοκού με θύμα 45χρονο γιατρό


Μια σοβαρή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Ένας 45χρονος οδηγός μηχανής, χειρουργός στο Νοσοκομείο Λαμίας, σκοτώθηκε σε μία σφοδρή σύγκρουση με ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Το αγροτικό, στο οποίο οδηγούσε ένας 82χρονος, βγήκε από παράδρομο και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο την ώρα που ο άτυχος γιατρός κατευθυνόταν προς τη Λαμία.

Η μηχανή συγκρούστηκε με δύναμη στο αγροτικό, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να “απογειωθεί” και να πέσει πολλές μέρες μακριά στο οδόστρωμα. Εξελίξεις τραγικές, καθώς η σύγκρουση και η πτώση του ήταν τόσο σοβαρές, που παρότι φορούσε κράνος, οδήγησαν στον θάνατό του.

Στις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν, οι συνάδελφοι του γιατρού, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που συνέβη, έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τον ηλικιωμένο οδηγό του αγροτικού, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Η είδηση της απώλειας του 45χρονου, πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών και με καταγωγή από το Βόλο, είχε σοκαριστικές επιπτώσεις στο προσωπικό του νοσοκομείου, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με γιατρούς και νοσηλευτές να θρηνούν την απώλειά του.

Το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας συνεχίζει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν.
Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts