Τραγωδία στην Πισίνα Θάνατος του Ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ από Πνιγμό

Τραγωδία στην Πισίνα Θάνατος του Ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ από Πνιγμό


«Ήταν πολλές ώρες, ήταν μπλε. Ήταν σοκαριστική η εικόνα, δεν υπήρχε άλλος στον χώρο της πισίνας», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο Star για τη στιγμή που ο Τζορτζ Μπάλντοκ ανασύρθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, όπως προέκυψε από τη νεκροτομή, είναι «πνιγμός εντός ύδατος».

Κατά τη διαδικασία της νεκροτομής, ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται εντός τεσσάρων έως επτά ημερών. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τη διαπίστωση ότι, όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του, εξήλθαν φυσαλίδες με νερό από το στόμα του. Αυτό είναι ένα σύμπτωμα που συχνά υποδηλώνει ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό, υποδεικνύοντας ότι είχε καταπιεί νερό εν ζωή και αυτό είχε εισέλθει στους πνεύμονές του. Το σώμα του δεν παρουσίαζε κανένα τραύμα ή μώλωπα που να καταδεικνύουν εγκληματική ενέργεια.

Στο σημείο κοντά στην πισίνα βρέθηκε ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα, καθώς και ποτήρια, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικά υλικά από το συγκρότημα προκειμένου να εξεταστούν για πρόσθετες πληροφορίες.

«Πρέπει να έγινε ότι έγινε γύρω στις επτά το απόγευμα», δήλωσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Περπερίδης στην εκπομπή του Mega «Buongiorno», αναφερόμενος στον θάνατο του ποδοσφαιριστή. Ανέφερε επίσης ότι η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ τον αναζητούσε για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του παιδιού τους και, μη τον βρίσκοντας, απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts