Τίτλος: Συναυλία Μνήμης στο Καλλιμάρμαρο για τα Θύματα των Τεμπών: Ένα Μήνυμα Αλληλεγγύης και Αποφασιστικότητας

Τίτλος: Συναυλία Μνήμης στο Καλλιμάρμαρο για τα Θύματα των Τεμπών: Ένα Μήνυμα Αλληλεγγύης και Αποφασιστικότητας


Στο Καλλιμάρμαρο, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των 57 θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη. Ένας από τους πιο συγκινητικούς ομιλητές ήταν η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων «Τέμπη 2023», που είναι επίσης μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που είστε εδώ σήμερα. Ολόκληρη η Ελλάδα τραγουδάει, και η φωνή μας φτάνει στους ουρανούς. Η αγκαλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για τους αγαπημένους μας που μας λείπουν», τόνισε με συγκίνηση η Μαρία, επισημαίνοντας τη σημασία της αλληλεγγύης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Η Καρυστιανού συνέχισε λέγοντας πως το γεγονός που προκάλεσε τον θάνατο τόσων ανθρώπων παραμένει ατιμώρητο και πως αυτή η κατάσταση δεν θα επιτραπεί να συνεχιστεί. «Ποτέ ξανά δεν θα ξεχάσουμε, και θα είμαστε πάντα ενωμένοι με έναν κοινό στόχο: τη δικαίωση και την αλλαγή», πρόσθεσε.

«Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες και όσους εργάστηκαν σκληρά και εθελοντικά για αυτή την εκδήλωση μνήμης», κατέληξε, εκφράζοντας τη βαθιά εκτίμησή της σε όλους όσοι συμμετείχαν στην παραγωγή της συναυλίας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts