Τίτλος: Ο Αγώνας Τριάθλου ΔΕΗ IRONMAN 70.3 Marathon Επιστρέφει στον Ιστορικό Μαραθώνα

Τίτλος: Ο Αγώνας Τριάθλου ΔΕΗ IRONMAN 70.3 Marathon Επιστρέφει στον Ιστορικό Μαραθώνα


Η ιστορική γη του Μαραθώνα προετοιμάζεται με αγωνιστική διάθεση για την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση, το ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece. Ο αγώνας θα διοργανωθεί από την EY ZHN Greece και θα λάβει χώρα το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου. Φέτος, θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μαραθώνα, τον τόπο που γνωρίζει την κλασική παράδοση του Μαραθωνίου. Η επιτυχία των προηγούμενων ετών συνεχίζεται με τη συμμετοχή 1.600 εγγραφών και την αναμενόμενη προσέλευση 6.000 αθλητών και επισκεπτών από 60 χώρες.

Η αναγνώριση της σημασίας του αγώνα προήλθε και από τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαραθώνα, κ. Στέργιου Τσίρκα. Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι η διοργάνωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουν οι συμμετέχοντες τις φυσικές ομορφιές του τόπου, όπως το Πευκόδασος και το Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλές παράλληλες δράσεις, όπως το 4:18:4 Marathon, το Aurora Night Run Marathon και το HERRCO IRONKIDS® Marathon, προσκαλώντας επαγγελματίες αθλητές, ερασιτέχνες και θεατές να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού. Ειδικές θέσεις θέασης θα είναι διαθέσιμες στους τερματισμούς των αγώνων, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Η Έλενα Χριστοπούλου από τη ΔΕΗ δήλωσε την υπερηφάνειά της για τη στήριξη της διοργάνωσης και υπογράμμισε τη δέσμευση της ΔΕΗ να προάγει τις αξίες του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, αναδεικνύοντας παράλληλα τη χώρα μας ως κορυφαίο προορισμό για αθλητικές εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, κ. Χρήστος Γείτονας, επισήμανε τη σημασία της διοργάνωσης που διεξάγεται στην πατρίδα του Μαραθωνίου και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην επιτυχία της.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου αποκαλύφθηκε και το μετάλλιο του φετινού αγώνα, το οποίο απεικονίζει τον Φειδιππίδη και συμβολίζει τις αξίες της ανδρείας και του θάρρους.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές είναι προσκεκλημένοι να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα και να χειροκροτήσουν στον τερματισμό. Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts