Τίτλος: Η αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη συνεχίζεται

Τίτλος: Η αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη συνεχίζεται


Η Κρήτη συνεχίζει να βυθίζεται στον πόνο από τα τροχαία δυστυχήματα, με πρόσφατο απολογισμό δύο ακόμα θανάτους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, μια 72χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από σοβαρό τροχαίο στον ΒΟΑΚ, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ένας 70χρονος Ελληνοκαναδός δεν τα κατάφερε μετά από ανακοπή που υπέστη, έπειτα από νωρίτερα τραυματισμό σε τροχαίο στη Μεσαρά.

Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε η 72χρονη, που οδηγούσε ο 75χρονος σύζυγός της, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος. Οι ακριβείς λόγοι για την σύγκρουση ερευνώνται, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι το Ι.Χ. ίσως παραβίασε την κατεύθυνση κυκλοφορίας. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς εννέα πυροσβέστες εργάστηκαν για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Οι δύο άνδρες από την κλούβα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα, ενώ στην περιοχή δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Αργότερα μέσα στη μέρα, γύρω στις 5:30 το απόγευμα, σημειώθηκε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο στη Φαιστό, όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, προκαλώντας τραυματισμούς σε τρία άτομα. Ο 54χρονος οδηγός της μηχανής είναι ο πιο σοβαρά τραυματισμένος και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι άλλοι δύο, ο 63χρονος οδηγός του Ι.Χ. και ο 70χρονος συνεπιβάτης της μηχανής, υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς. Δυστυχώς, ο 70χρονος υπέστη ανακοπή και, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, δεν κατάφερε να σωθεί.

Μόλις τη Δευτέρα, είχαν αναφερθεί άλλοι δύο θάνατοι σε τροχαία δυστυχήματα στο Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Από την αρχή του έτους, η Κρήτη έχει θρηνήσει συνολικά 50 νεκρούς από τροχαία.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts