Τίτλος: Αποχαιρετισμός με Αγάπη από τη Σύντροφο του Ιωνά Καρούση μετά την Τραγωδία στη Τζάφα

Τίτλος: Αποχαιρετισμός με Αγάπη από τη Σύντροφο του Ιωνά Καρούση μετά την Τραγωδία στη Τζάφα


Η σύντροφος του Ιωνά Καρούση, ο οποίος tragically χάθηκε κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τζάφα του Τελ Αβίβ, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. «Φύλακα άγγελέ μου» έγραφε σε προηγούμενη ανάρτησή της συνοδευόμενη από φωτογραφία του Ιωνά. Σε άλλη ανάρτηση, όπου έχουν κοινή φωτογραφία, σημειώνει: «Δε γίνεται να έχεις φύγει… Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου… Θα σε αγαπώ για πάντα!!!».

Η Μαργαριτούλα, όπως είναι το όνομά της, αναφέρει: «Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα έκανα μια τέτοια ανάρτηση… Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου πρόσφερες μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο. Είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, γεμάτος χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη προς τον πλησίον σου. Πάντα να βοηθάς τους άλλους, πάντα γλυκομίλητος και γεμάτος αγάπη για ζωή…»

Καταλήγοντας, προσθέτει: «Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου την φώτισες, μου έφερες την ηλιαχτίδα σου, ονειρεμένε μου, λατρεμένε μου. Δεν θα πάψω πότε να σε σκέφτομαι και να σε αγαπάω. Με πολύ πολύ αγάπη η Μαργαριτούλα σου».

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts