Τίτλος: Αναγόρευση Παναγιώτη Πικραμμένου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Τίτλος: Αναγόρευση Παναγιώτη Πικραμμένου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών


Ειδική τελετή για την αναγόρευση του Παναγιώτη Πικραμμένου σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2024, στις 19:00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο κεντρικό κτήριο (Πανεπιστημίου 30).

Στην τελετή αναγόρευσης θα παραβρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και άλλοι πολιτικοί εκπρόσωποι.

Η εκδήλωση θα αρχίσει με την προσφώνηση του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης θα εξέλθει επίσης. Ακολούθως, ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, Γεώργιος Δελλής, θα παρουσιάσει το έργο και την προσωπικότητα του κ. Πικραμμένου.

Μετά από την παρουσίαση, θα λάβει χώρα η αναγόρευση του Παναγιώτη Πικραμμένου, καθώς και η ανάγνωση του ψηφίσματος της Σχολής και του διδακτορικού διπλώματος από τον κοσμήτορα της Νομικής Σχολής, καθηγητή Κωνσταντίνο Χριστοδούλου. Στην συνέχεια θα γίνει η επίδοση του τιμητικού μεταλλίου στον κ. Πικραμμένο από τον κ. Σιάσο, και θα ακολουθήσει η ομιλία του τιμώμενου.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts