Θύμα ξυλοδαρμού 13χρονη μαθήτρια στην Ευκαρπία για ασήμαντο λόγο

Θύμα ξυλοδαρμού 13χρονη μαθήτρια στην Ευκαρπία για ασήμαντο λόγο


Μια 13χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε στην Ευκαρπία από τέσσερις μαθήτριες, δύο 13χρονες και δύο 15χρονες, για ασήμαντο λόγο, όπως περιγράφει η μητέρα του θύματος. Το περιστατικό συνέβη όταν οι δράστριες επικοινώνησαν με το θύμα μέσω social media και της έδωσαν ραντεβού σε παρεκκλήσι.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, που μίλησε στο Live News, το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο έπειτα από τον ξυλοδαρμό. Περιγράφει πως «ακόμα φαίνονται τα χτυπήματα. Το αυτί της έχει μαυρίσει, το κόκκαλο της είναι πρησμένο, το κεφάλι της πονάει». Η μητέρα καταγγέλλει ότι οι δράστριες είχαν προηγούμενα με την κόρη της και περιγράφει ένα κυκλωματάκι, λέγοντας ότι γνωρίζει τις δύο από αυτές, ενώ τις άλλες τις είδε για πρώτη φορά.

Η μητέρα εξιστορεί ότι η επίθεση ξεκίνησε όταν η μία κοπέλα χαστούκισε την 13χρονη και την ακολούθησε μέχρι το σπίτι, εκτοξεύοντας απειλές για χειρότερες συνέπειες την επόμενη φορά. Επιπλέον, λέει ότι η κόρη της υποχρεώθηκε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη, καθώς και να καπνίσει, ενώ η κατάσταση εξελίχθηκε σε εκφοβισμό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι την έπιασαν από τα μαλλιά και τη χτύπησαν και στο εκκλησάκι, απαιτώντας 5 ευρώ για να την αφήσουν να φύγει. Η μητέρα του θύματος κατέθεσε μήνυση και οι ανήλικες δράστριες αναζητούνται.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts