Θρήνος και Οδύνη για τον Χάσιμο του Ιωνά Καρούση στην Τρομοκρατική Επίθεση στη Γιάφα

Θρήνος και Οδύνη για τον Χάσιμο του Ιωνά Καρούση στην Τρομοκρατική Επίθεση στη Γιάφα


Ο Ιωνάς Καρούσης, 26 ετών, ήταν φοιτητής αρχιτεκτονικής στο Τελ Αβίβ και θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στην περιοχή Γιάφα. Ήταν γιος του γνωστού καθηγητή νευρολογίας στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, Δημήτρη Καρούση. Η τραγική είδηση της απώλειάς του τον βρήκε σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας του ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ενημερώθηκε για τον θάνατο του γιου του από τις Αρχές, καθώς δεν είχε επαφή μαζί του λόγω έλλειψης μπαταρίας στο κινητό του.

Ο Δημήτρης Καρούσης περιέγραψε τις συνθήκες του περιστατικού, λέγοντας ότι ο γιος του πυροβολήθηκε από τους τρομοκράτες στον σταθμό του τρόλεϊ στην Γιάφα. “Φοιτητής στο άνθος της ζωής του, πήγε να κάνει εργασία για την αρχιτεκτονική”, τόνισε, καταγγέλλοντας την παρανοϊκή κατάσταση που επικρατεί: “Αυτή η τρέλα σκοτώνει και αθώους ανθρώπους”.

Η σύντροφος του Ιωνά αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της με συγκινητικά λόγια, αναρτώντας φωτογραφίες τους μαζί και εκφράζοντας την απώλειά της: “Φύλακα άγγελέ μου” έγραψε σε μία ανάρτηση, ενώ σε άλλη ανέφερε “Δε γίνεται να έχεις φύγει… Καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδκέ μου… Θα σε αγαπώ για πάντα!!!”.

Η τραγωδία αυτής της απώλειας δεν αφορά μόνο την οικογένεια, αλλά πλήττει και την κοινωνία που ζει τις συνέπειες της βίας και της τρομοκρατίας. “Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό”, πρόσθεσε ο πατέρας του, παρατηρώντας την αλληλοσφαγή που δεν έχει τέλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts