Θλίψη και Αβεβαιότητα από τον Θάνατο Φύλακα στο Αγρίνιο μετά την Κακοκαιρία Κασσάνδρα

Θλίψη και Αβεβαιότητα από τον Θάνατο Φύλακα στο Αγρίνιο μετά την Κακοκαιρία Κασσάνδρα


Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο αδελφός του 54χρονου φύλακα από το Αγρίνιο, ο οποίος αγνοούνταν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Κασσάνδρα». Όπως ανέφερε, είχε αρκετή ανησυχία και ξύπνησε πολλές φορές τη νύχτα ακούγοντας ένα παράξενο βοή. Δυστυχώς, η κατάσταση έγινε πιο ανησυχητική όταν ενημερώθηκε ότι ψάχνουν τον αδελφό του.

Ο 54χρονος φύλακας, ο οποίος εργαζόταν σε λατομείο στο χωριό Λεπενού, εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση έξι χιλιομέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο χείμαρρος που φούσκωσε από τις καταιγίδες παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του.

Σημειώνεται ότι πολλά σπίτια πλημμύρισαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και καλλιέργειες καταστράφηκαν, με τους δρόμους να είναι απροσπέλαστοι. Ο αδελφός του θύματος αναφέρθηκε και στην αναζήτηση του αδελφού του, λέγοντας πώς βρήκε το αυτοκίνητό του και ειδοποίησε τις αρχές για τις έρευνες.

«Είχα δύο κινητά, το ένα ήταν απενεργοποιημένο και το άλλο καλούσε αλλά δεν το σήκωνε», είπε χαρακτηριστικά. Στο τέλος, εκφράζει τη θλίψη του για την κατάσταση και επισημαίνει ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts