Θαύμα στο Καλάβρυτα – Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα χωρίς θρηνητικά αποτελέσματα

Θαύμα στο Καλάβρυτα – Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα χωρίς θρηνητικά αποτελέσματα


Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από Πάτρα προς Καλάβρυτα, εξετράπη της πορείας του κοντά στο χωριό Μάνεσι και κατέληξε σε χαράδρα. Στο εσωτερικό του οχήματος επέβαιναν συνολικά 15 άτομα, περιλαμβανομένων 6 μαθητών, εκπαιδευτικών και ταξιδιωτών.

Ευτυχώς, κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Αν και υπήρξαν ορισμένα ελαφρά χτυπήματα, οι επιβάτες συνεργάστηκαν για να απεγκλωβιστούν, με τον οδηγό να σπάει το τζάμι για να βγουν όλοι εκτός του λεωφορείου. Ο ίδιος δηλώνει: «Έσπασα εγώ το τζάμι και βγήκα».

Μια μαθήτρια που βρισκόταν στο λεωφορείο περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε: «Κάνω σε μία φάση πεθαίνουμε. Με τη δύναμη που έπεσε το λεωφορείο, χτύπησε η αδελφή μου το κεφάλι της και ζαλίζεται. Πάμε τώρα στο νοσοκομείο του Ρίου». Η μητέρα τριών κοριτσιών που βρίσκονταν στο λεωφορείο εξέφρασε τον τρόμο που ένιωσε όταν ενημερώθηκε για το ατύχημα, λέγοντας: «Περάσαμε ένα μεγάλο σοκ και εμείς και τα παιδιά μας. Είναι δυνατόν να μην τρομάξω; Πρέπει να δούμε τους δρόμους».

Η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια αμέσως μετά το συμβάν. Το γεγονός ότι εκδηλώθηκε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς είναι τουλάχιστον εκπληκτικό και ενισχύει την ανάγκη για αναβάθμιση των οδικών υποδομών στην περιοχή.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts