Συναρπαστικές αναμετρήσεις στην EuroLeague με Φενερμπαχτσέ και Μπάγερν να υποδέχονται τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Συναρπαστικές αναμετρήσεις στην EuroLeague με Φενερμπαχτσέ και Μπάγερν να υποδέχονται τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό


Η EuroLeague, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη, μπαίνει στην 5η αγωνιστική της και οι φίλοι του μπάσκετ αναμένουν με προσμονή τις συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν από τη Nova. Σημαντικοί αγώνες περιλαμβάνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη (25/10, 20:45) και τον Ολυμπιακό που θα ταξιδέψει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν (25/10, 21:45).

Αλλά και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στην αγωνιστική δράση, όπως οι Παρτίζαν – Βίρτους (23/10, 21:30), Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφες (24/10, 21:30), Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας (24/10, 21:45) και Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν (25/10, 21:30).

Η πλατφόρμα EON προσφέρεται στους συνδρομητές Nova, προσφέροντας τη δυνατότητα παρακολούθησης αθλητικού περιεχομένου από οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Επιπλέον, η EON διαθέτει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως το timeshift, που επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθήσουν και πάλι ζωντανές μεταδόσεις από την αρχή, καθώς και το EON Sports Mode για ζωντανά στατιστικά.

Για την αρτιότερη κάλυψη των αγώνων, η εκπομπή Playmakers με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δώρα Παντέλη μαζί με τους Novasports Basketball experts θα διαβιβάσουν όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Παράλληλα, το EuroLeague Fantasy Challenge καλεί τους φιλάθλους να δημιουργήσουν τη δική τους φανταστική ομάδα και να ανταγωνιστούν φίλους σε ιδιωτικά πρωταθλήματα.

Στο EuroCup, ο Άρης Midea θα αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα Ολίμπια (23/10, 20:00), προσθέτοντας ακόμη περισσότερη δράση από την ευρωπαϊκή σκηνή. Σημαντικοί αγώνες που θα διεξαχθούν περιλαμβάνουν επίσης Λιετκαμπέλις-Μπουργκ, Μπεσίκτας-Μπανταλόνα και Τρεφλ Σόποτ-Γουλβς Βίλνιους.

Το πρόγραμμα των αγώνων στα κανάλια Novasports περιλαμβάνει αρχικά την Τρίτη 22 Οκτωβρίου με τους αγώνες EuroCup, ακολουθούμενο από EuroLeague, έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, που θα ολοκληρωθεί με σημαντικές αναμετρήσεις.

Πηγή: newsbeast.gr

Similar Posts